Announcement

Collapse

2018 European GUA - Save the Date!

The European Graphic Users Association Conference is coming to Lisbon, Portugal, October 10-12, 2018. Returning for 2018 - GUA University classes which will allow you to enhance your skills and knowledge with in-depth hands on computer training. Registration will be opening soon! Follow us on Facebook, Twitter and the website for the latest information https://www.guaconference.com/
See more
See less

Slow email responses?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Slow email responses?

    Is it just me, or are others getting very delayed responses from the Kodak forums? Several days in some cases.

    Thanks,
    Eric
    Eric Biggins
    Digital Services
    The Sheridan Press
    Hanover, PA USA
    ebiggins@tsp.sheridan.com

  • #2
    Re: Slow email responses?

    I don't get very many in the first place but I have noticed a few recently that were several days old.
    Jamie Stotz
    EPP Systems Administrator
    Cenveo, Baltimore

    jamie.stotz@cenveo.com

    Prinergy 5.0.3.1, Preps 5.3.3, Upfront 4.0.6

    Comment


    • #3
      Re: Slow email responses?

      Originally posted by Eric Biggins
      Is it just me, or are others getting very delayed responses from the Kodak forums? Several days in some cases.

      Thanks,
      Eric
      yep. me too.

      Comment


      • #4
        Re: Slow email responses?

        For some reason the site would not take my password. I had to request my login details... didn't get it until 2 a.m. the following day. Followed the link in there to reset my password... didn't get the new reset password until 2 a.m. the following day. Something is wacky with delayed emails coming out of vBulletin...
        Sells Printing Company LLC
        New Berlin, WI 53151 USA
        --
        Prinergy 5.0.2.2
        InSite 6.0.2.7411

        Comment


        • #5
          Re: Slow email responses?

          I am still seeing several days delay between a posting and recipt of the notice. It looks like it is a problem with one of Kodak's mail servers. Here is a header from one that was sent out by vBulletin on March 9th that I just got this morning.

          Received: from smtp31.cenveo.com ([172.19.1.183]) by 501EXVS01.cenveo.cvo.net with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
          Tue, 13 Mar 2007 02:16:22 -0600
          Received: from psmtp.com ([64.18.1.159]) by smtp31.cenveo.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
          Tue, 13 Mar 2007 02:16:21 -0600
          Received: from source ([64.202.189.173]) by exprod6mx159.postini.com ([64.18.5.10]) with SMTP;
          Tue, 13 Mar 2007 04:16:21 EDT
          Received: (qmail 685 invoked from network); 13 Mar 2007 07:49:41 -0000
          Received: from unknown (HELO mygua.ip.secureserver.net) (208.109.83.129)
          by k2smtpout04-02.prod.mesa1.secureserver.net (64.202.189.173) with ESMTP; 13 Mar 2007 07:49:40 -0000
          Received: (qmail 17970 invoked by uid 48); 9 Mar 2007 14:18:53 -0700
          Date: 9 Mar 2007 14:18:53 -0700
          To: jamie.stotz@cenveo.com
          Subject: Reply to post 'Problems installing Workshop 3.1.0.5'
          From: "GUA Forums" <forums@mygua.org>
          Auto-Submitted: auto-generated
          Message-ID: <200703092152.7686c2499446@www.mygua.org>
          MIME-Version: 1.0
          Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
          Content-Transfer-Encoding: 8bit
          X-Priority: 3
          X-Mailer: vBulletin Mail via PHP
          X-pstn-levels: (S:55.40038/99.90000 R:95.9108 P:95.9108 M:97.0282 C:98.6951 )
          X-pstn-settings: 3 (1.0000:1.0000) s gt3 gt2 gt1 r p m c
          X-pstn-addresses: from <forums@mygua.org> forward (user good) [2292/88]
          Return-Path: forums@mygua.org
          X-OriginalArrivalTime: 13 Mar 2007 08:16:21.0766 (UTC) FILETIME=[E2551A60:01C76547]

          I don't know what most of this means but it looks like it was sitting on some server for 4 days.
          Jamie Stotz
          EPP Systems Administrator
          Cenveo, Baltimore

          jamie.stotz@cenveo.com

          Prinergy 5.0.3.1, Preps 5.3.3, Upfront 4.0.6

          Comment


          • #6
            Re: Slow email responses?

            When is Kodak going to fix its mail server?

            I lost my password last week and it took 2 days to get a new one. I hit the link to reset the password and the message was sent on 8/2 at 11:04 am. I didn't get the message until 8/3 at 3:27 pm. Then I followed the link in that email when I got in the next morning and the message with the new password was sent on 8/3 at 9:46 am. I didn't get it until 8/4 at 4:24 am.
            Jamie Stotz
            EPP Systems Administrator
            Cenveo, Baltimore

            jamie.stotz@cenveo.com

            Prinergy 5.0.3.1, Preps 5.3.3, Upfront 4.0.6

            Comment


            • #7
              Re: Slow email responses?

              Not sure what is happening. I have sent this thread up tot he server folks at kodak. Not sure how long it will take to get back, but i'm working on it non-the-less. TC
              Thomas R. Clifford, Jr.
              Graphic Users Association Past President
              _______________________________________
              | HC Miller | Director Digital Development |
              | Phone: 920-965-9722 | e-mail: tomc@hcmiller.com |
              | www.hcmiller.com | Mac 512 KE | Syquest 44 MB | Apple LaserWriter | HyperCard 2.4.1 |
              | Preps 5 | twitter.com/tommytrc |


              sigpic

              Comment


              • #8
                Re: Slow email responses?

                And of course the message that said you replied to my post only took 2 minutes to get to me.
                Jamie Stotz
                EPP Systems Administrator
                Cenveo, Baltimore

                jamie.stotz@cenveo.com

                Prinergy 5.0.3.1, Preps 5.3.3, Upfront 4.0.6

                Comment


                • #9
                  Re: Slow email responses?

                  I haven't been on the forum for a month and a half (been incredibly busy). I do have the thread subscriptions set up to email me when there are new posts in any threads I've posted in (as well as new threads in the Prinergy forum, whether I've posted in them or not).

                  I've seen maybe 10-12 emails in a month and a half. Logging into the site I can clearly see that there's been more than this. I do not understand how/why Kodak's email servers can be so... broken (I run/manage my own mailserver, I know nothing's changed on that side that would cause messages to be rejected)...
                  Sells Printing Company LLC
                  New Berlin, WI 53151 USA
                  --
                  Prinergy 5.0.2.2
                  InSite 6.0.2.7411

                  Comment

                  Working...
                  X